Persoonlijke urnen

Voor echt persoonlijke urnen moet u bij As Art zijn. Urnen naar uw wens, daar ligt mijn specialiteit en passie.

Kenmerkend voor mijn werkwijze is de persoonlijke benadering waardoor de urn weergeeft wat u graag wil. In mijn atelier ontvang ik u in alle rust en hebben we uitgebreid overleg over de wensen en mogelijkheden. Een eerste informatieve gesprek is altijd gratis en vrijblijvend zodat u in alle rust  de mogelijkheden kunt bespreken en in alle rust kunt beslissen wat voor u het beste is. Voor het laten maken van de juiste urn is geen haast nodig. Na de crematie blijft de as gewoonlijk nog enkele weken bij het crematorium. Maar ook daarna kunt u de tijd nemen die nodig is. En waar de een direct al een beeld heeft over de urn en op korte termijn de urn gerealiseerd wil hebben is de ander daar na enkele jaren aan toe. Het is belangrijk de tijd te nemen die voor u goed voelt.

De ene keer heeft iemand een duidelijk beeld hoe de urn eruit moet gaan zien, een andere keer heeft men alleen een gevoel en beginnen we met ontwerpen. Aan de hand van het gesprek zal ik dan gaan ontwerpen. Aan de hand van deze ontwerpen komen we tot een uiteindelijke keuze van de vormgeving. Pas als het ontwerp duidelijk is en ik een prijsopgave geef en u hiermee akkoord gaat kan ik voor u aan het werk.

Wilt u meer weten informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Voorbeelden van persoonlijke urnen

Op deze pagina ziet u voorbeelden van persoonlijke urnen die door mij gemaakt zijn. Iedere urn heeft haar eigen verhaal en is in nauw overleg met de nabestaanden tot stand gekomen. Als u op de foto klikt komt u op een andere pagina met meer uitleg over de betreffende urn. Alle foto’s zijn met toestemming van de nabestaanden geplaatst. Bij een enkele urn is op verzoek van de nabestaande de naam middels photoshop verwijdert.

urn hart en handen met olifantje

urn met handen brons

urn met bokshandschoenen
persoonlijke urn-handen-met-wereldbol-as-art-urnen
urn-diamant-brons-as-art
urn-brons-hart-handen-as-art-urnen

urn handen met hart en kikker   urn handen met hart met traan

speciale urn duo urn urn gitaar speciale urn abstract speciale urn