Duo urn met hartje

duo urn met hartje

Duo urn met hartje

Een mooie duo urn met hartje, strak van vormgeving met een warme uitstraling.

Ik ben benaderd door een dame die onlangs haar man had verloren en daar graag een urn voor wilde hebben. Het verlies van haar partner is niet het enige verlies, jaren geleden is een dochtertje vlak na de geboorte overleden. Het meisje is begraven maar nu, na het overlijden van haar man wil mevrouw graag beiden thuis hebben. In overleg met de begrafenis ondernemer is het meisje alsnog gecremeerd.

Een bestaand beeld

Bij onze eerste afspraak heeft mevrouw een foto bij zich van een beeld wat haar erg aanspreekt. Een beeld van twee figuren die elkaar omhelzen. Zij wil dit als uitgangspunt van de urn. De urn moet een duo urn worden zodat de as van haar man en dochtertje samen in een urn bewaard kunnen worden.

Er is tussen de twee figuren een open ruimte gelaten. In deze ruimte staat een hartje waar de as van het dochtertje haar plaats krijgt.

Bestaand beeld als inspiratie

Het gebeurd met regelmaat dat mensen een bestaand beeld, waarvan men een foto of tekening heeft, als uitgangspunt nemen voor de urn. Het kan een urn zijn die men ergens heeft gezien op een andere site maar die slechts op 1 maat te koop is. Vaak is dit niet de gewenste maat. Het kan ook een mooi beeld zijn met dierbare herinneringen maar dat het niet hol is en dus niet bruikbaar als urn. Of een beeld wat juist wat aanpassingen nodig heeft om aan de wensen te voldoen.

Omdat ik volledig in opdracht werk kan ik eenvoudig aan de wensen van mensen tegemoetkomen. Formaten, kleuren en vormen worden aangepast aan de wensen. Zo is dat dus ook gegaan bij deze duo urn met hartje, formaat en vorm zijn aangepast an de wensen.