Urn handen met wereldbol

urn handen met wereldbol

Urn handen met wereldbol.

Voor deze prachtige urn handen met wereldbol hebben de nabestaande zich laten inspireren door de urnen met handen en een hart. Zij hebben daar heel mooi een zeer persoonlijke invulling aan gegeven. De overledenen was iemand die graag en veel reisde, veel van de wereld had gezien. Dit wilde ze graag in de urn tot uitdrukking laten komen. Voor de handen hebben zij gekozen voor een opgaande positie waardoor de wereldbol prachtig omhoog wordt gehouden. De handen zijn de handen van de partner en twee volwassen kinderen.

materiaal

De urn is gemaakt van keramiek. De wereldbol is afgewerkt met een groen glazuur, de handen met een transparant glazuur. Door de wereldbol in 1 kleur te glazuren blijft het een mooi rustig beeld. Het kleur verschil tussen de handen en de wereldbol geven een mooi contrast waardoor de wereldbol de aandacht trekt.

 

Deze urn is bedoeld voor een deel van de as. De wereldbol en de armen dienen als as-houder. Er is gekozen om een deel van de as te bewaren. Dit heeft als voordeel dat je bij het ontwerp geen rekening hoeft te houden met het volume van de as waardoor er meer vrijheid is tijdens het ontwerpen.

Kijk hier voor andere persoonlijke urnen

Alle urnen op de site staan er zodat u zich kunt laten inspireren om de urn voor uw dierbare geheel naar uw wens te laten maken. Alles wordt met de hand gemaakt zodat er zeer veel mogelijkheden zijn voor wat betreft vormgevong en kleur.

Meer weten? bel gerust vrijblijvend voor informatie.