Klant reacties

Lees hier klant reacties

Op deze pagina leest u een aantal klant reacties. Voor mij is het maken van iedere urn een mooie reis. Even mag ik een klein stukje bijdrage in de levens van mijn klanten. Ieder verhaal en iedere urn is uniek en verdiend persoonlijke aandacht. Een urn kies je niet zomaar even uit. Een urn is de laatste rustplaats voor onze dierbare, mijn streven is dit met veel zorg en aandacht vorm te geven.


urn-hart-keramiek-as-art-urnen

We zijn zeker anderhalf jaar bezig geweest om de juiste urn te vinden voor mijn vrouw en ik moet zeggen dat was niet echt makkelijk. Na avonden op internet vele urnen te hebben gezien kwam ik Astrid tegen.

Na 1 telefoontje was ik er al uit dat zij hem moest gaan maken. Na ons telefoon gesprek een afspraak gemaakt ( op kerst avond). Eerst een mal met gemaakt van de handen van de kinderen en mijn handen en toen heerlijk met ze alle gegeten en gesproken over dat het slecht geregeld was als je voor een jonger iemand een urn wilde die een beetje persoonlijk was. Ik had het idee voor de urn al precies in mijn hoofd. Na veel praten over wat de kinderen en ik wilde en perfect aanvoelen dat ik precies was, is Astrid aan de slag gegaan. Ik heb met open mond staan kijken toen ik voor het eerst de urn zag, wat was hij mooi en wat beelden hij precies uit wat ik voor ogen had. Ik heb eerst 15 minuten staan kijken naar de urn voor ik Astrid vertelde dat hij zo mooi is!

Astrid, ik wil je nogmaals heel erg bedanken dat jij hebt bijgedragen aan een stuk rouw verwerking en aan het realiseren van wat wij voor ogen hadden.

Danny


urn monumentaal

Hoi Astrid, graag willen we nog reageren op welke geweldige manier jij voor onze zoon een hele mooie urn gemaakt hebt. Je toonde heel veel medeleven, liefde en geduld om voor ons dit mooie werkstuk te maken. Ja en inderdaad met zoveel warmte en goed luisterend naar wat wij graag wilde. Iedereen vindt het geweldig, we zijn er erg blij mee.

Met onze hartelijke dank hiervoor. Weer een heel klein stukje verder in een voor ons hele moeilijke tijd.We wensen jou heel veel succes toe en hopen dat je nog veel kunt betekenen voor andere mensen in moeilijke tijden

Fam van Schijndel


zelf een urn maken

Joris, mijn trouwe viervoeter en maatje van mijn leven, was 14 jaar geworden. Samen hebben wij ontzettend veel meegemaakt.Wat er ook gebeurde, Joris was er altijd bij. Toen Joris ouder begon te worden en er een einde kwam aan het knokken tegen zijn ziekte had ik nog 1 laatste wens. Namelijk dat Joris thuis zou komen en zijn eigen Schaapje urn zou krijgen. Schaapje was het speeltje van Joris wat hij dag en nacht om zich heen had.Als de visite kwam, stond Joris met schaapje in zijn bek een welkomstzang te houden. En al was de huiskamer vol van speeltjes, Schaapje onder de bank was toch het belangrijkst! Na het overlijden van Joris kwam ik na lang zoeken en informeren in contact met Astrid. De site, haar werken en vooral haar manier vannatuurlijk en heel gedetailleerd te werk te gaan sprak mij meteen aan. Nadat we elkaar gesproken hadden, waren we beiden erg enthousiast . Eindelijk had ik iemand gevonden die me graag wilde helpen mijn wens te laten uitkomen, met het maken van Joris zijn urn.

Samen met Astrid en schaapje als voorbeeld zijn we aan Joris zijn urn begonnen. En met het volste vertrouwen in Astrid en veel enthousiasme stond schaapje binnen een paar uur op de werktafel. Ik ben nu twee keer bij Astrid geweest om samen aan schaapje te werken, die nu staat te drogenom hem binnenkort af te maken.

Astrid ik ben je echt enorm dankbaar dat je Joris en mij hiermee helpt, om dit voor elkaar te krijgen. Zonder jou was het niet gelukt, onze wens is echt uitgekomen8 Als schaapje straks thuis op zijn plekje staat heb ik niet alleen herinneringen aan mijn maatje Joris maar ook dat ik dankzij Astrid zo iets moois voor hem en mijzelf heb kunnen doen

Esmeralda


urn handen brons

Nadat mijn vader was overleden was het erg moeilijk om dit een plek te geven in mijn dagelijkse leven. Astrid heeft mij hier enorm mee geholpen door een unieke en persoonlijke urn te maken. Als vorm had ik gekozen voor twee in elkaar gesloten handen. Een urn die ik eerder was tegen gekomen op het internet en mijn relatie met mijn vader op een goede manier weergaf maar naar mijn idee te klein was. Astrid kon niet alleen in een groter formaat, maar ook nog eens met mijn hand en de hand van mijn oom als model. Het resultaat mag er absoluut zijn: een prachtige bronzen urn. Vooriemand die het niet weet een kunstwerk, voor mij een herinnering aan mijn vader. Als ik naar de urn kijk doe ik dit met emotie maar ook een stukje blijdschap en rust want zoals het er nu bij staat is he goed. Nogmaals enorm bedankt, ook voor de koffie en de gesprekken

Dees Nijpels


klant reactie persoonlijke urnen As Art